Huidige weer

3 °C
Regen

Nieuwsbrief

Zoeken

Culinaire uitstappen

Hulst biedt een scala aan culinaire uitstapjes. Denk eens aan een culinair avontuur per huifkar in de streek rondom Hulst, onderneem de Sneukelroute met bezoek aan drie delicatessenzaken onderweg of wandel mee door de vesting Hulst tijdens een Culinaire Cultuur Wandeling. Tijdens de Tapas Trail zwerft u door de prachtige vestingstad en doet u vijf horecagelegenheden aan. Aan het einde van de tocht heeft u een gezellige avond gehad met heerlijke hapjes en drankjes.

  •  Culinaire Huifkartocht: duurt 4 uur p.p. €55,00, minimaal 15 personen.

Met de huifkar door het land van Hulst, waar u drie restaurants bezoekt en daar het voor- hoofd- en nagerecht geniet. De koetsier vertelt u onderweg wetenswaardigheden over de streek.

  • De Zonnetrein Culinair: duurt 4 uur á €55,00 pp minimaal 15 personen 
    • Met de Zonnetrein door het Land van Hulst, waar u drie restaurants bezoekt en daar het voor- hoofd- en nagerecht geniet. De gids vertelt u onderweg wetenswaardigheden over de streek.                            
  • Sneukel/Atelierroute: o.l.v. gids duurt 2 uur p.p. €131,00 per groep (max.15 personen)

Ontdek de vesting o.l.v. een gids en leer onderweg een aantal ambachten beter kennen met lekker proeverijtjes en demonstraties.

  • Culinaire Cultuurwandeling: 3 restaurants met voor-, hoofd- en nagerecht o.l.v. gids duurt 4 uur, €55,00 p.p.

Een gids neemt u mee op ontdekkingstocht door de vesting en u bezoekt ondertussen drie restaurants voor het voor-, hoofd-, en nagerecht.

  • Tapas Trail: vijf cafés met drankjes en tapas, duurt 4 uur, prijs €32,50 , een gids is mogelijk tegen het reguliere gidsentarief.

Met uw gezelschap bezoekt u op gezette tijden de vijf cafés en geniet bij ieder etablissement een drankje en tapas. Een avondvullende gezellige bezigheid!

Voor info en boeking: VVV kantoor Hulst +(31)114 315221 of hulst@vvvzeeland.nl