Huidige weer

3 °C
Regen

Nieuwsbrief

Zoeken

Hulst Vestingstad heet campers hartelijk welkom. Aan de Parkeerplaats het Havenfort kunnen campers terecht om de Vestingstad van daaruit te gaan ontdekken.
Net buiten de vestingwallen, aan het Havenfort is plaats voor 15 campers, die hier 72 uur mogen staan. Er zijn geen voorzieningen. Het centrum van de vestingstad ligt op 2 minuten lopen. Let wel: Er dient het geldige tarief voor de parking te worden betaald.
Attentie: er zijn 2 weekenden op een jaar dat er geen gebruik gemaakt kan worden van de camperplaatsen en dat is tijdens de voor- en najaarskermis. De voorjaarskermis is altijd het weekend vanaf hemelvaart en de najaarskermis is altijd het weekend vóór de 1e maandag van oktober.
Voor informatie VVV kantoor Hulst 0114-315221
Het VVV kantoor ligt op ruim 5 minuten loopafstand en daar is uitgebreide informatie verkrijgbaar over Hulst en omgeving. 
Antwerpen en Gent liggen op ca.40 km afstand. 
VVV is geopend ma t/m za van 10.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 (op dinsdag gesloten). Op zondag van 14.00 tot 16.30

Extra camperplaatsen
Campers worden steeds populairder. Ook in de gemeente Hulst worden ze meer en meer gesignaleerd. Van de 15 camperplaatsen aan het Havenfort te Hulst wordt veelvuldig gebruik gemaakt. De gemeente Hulst wil haar reputatie als gastvrije gemeente ook tonen aan bezoekers die per camper naar Oost-Zeeuws-Vlaanderen komen. Daarom is het aantal camperplaatsen verdubbeld en zijn nu ook op andere locaties in de gemeente Hulst camperplaatsen gerealiseerd.
Om in toeristisch opzicht een breder aanbod te kunnen bieden, is er voor gekozen om ook camperplaatsen in het buitengebied aan te duiden. Immers, de ene bezoeker geeft er de voorkeur aan dichtbij voorzieningen te verblijven. De andere bezoeker zoekt rust en vrijheid en geeft de voorkeur aan het buitengebied of de nabijheid van water.
In totaal zijn er 6 extra camperplaatsen gerealiseerd. Daarvan zijn er 2 te vinden op de parking aan de entree van Kloosterzande (Hulsterweg). Verder is er een camperplaats gerealiseerd in Paal, nabij de jachthaven (ter hoogte van café In het Zicht der Schelde) en in Emmadorp nabij het Bezoekerscentrum Saefthinghe. De overige 2 plaatsen zijn te vinden op de parking aan de Populierenstraat te Vogelwaarde (nabij het dorpshuis).

Camperplaatsen-Gemeente-Hulst.pdf