Huidige weer

17 °C
Merendeels bewolkt

Nieuwsbrief

Zoeken

Modeweekend Hulst

Modeweekend Hulst

Gegevens

23-09-2017 - 24-09-2017
Hulst
Varia
Grote Markt 21
info@hulstnet.nl
www.hulstvestingstad.nl

Informatie

Kom naar het Modeweekend en laat je inspireren voor je komende zomergarderobe. In alle modezaken van Hulst wordt de nieuwste mode gepresenteerd. Voor de verwarmde terrassen staan de catwalks waarop de mannequins flaneren. Basisschool leerlingen kunnen tickets winnen voor Vestrock Junior!

Omschrijving

Op het gebied van mode heeft Hulst Vestingstad heel wat te bieden en dat laten we maar wat graag zien! Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn modeflitsen in alle zaken die maar iets met mode te maken hebben en worden de bezoekers extra gesoigneerd. Voor de terrassen op de Grote Markt, C. de Vosplein en Vismarkt komen catwalks e/o rode lopers.
De Hulster modezaken vertegenwoordigen samen wel zo’n 250 modemerken. Hulst kent een aantal zeer hippe modezaken. Zowel voor dames, heren als kinderen is er een divers aanbod. Ook accessoires, tassen, schoenen, sieraden en Beauty en Welness producten zijn op diverse plaatsen in de stad te vinden.
Voor de basisschool leerlingen zijn tickets te winnen voor Vestrock Junior op 4 juni a.s., door mee te doen aan de mode-ontwerp-challenge. Aan de achterzijde van de flyer of op de site www.hulstvestingstad.nl te downloaden, staan een jongen en een meisje waar dringend een outfit voor de  komende zomer maanden voor moet worden gemaakt. Tekenen, plakken, verven, het mag allemaal. Maak er een foto van en up-load deze uiterlijk 26 maart naar www.bezoekhulst.nl. Volg de instructies op deze website. Onder alle inzendingen worden 12 tickets verloot.
Naast de gebruikelijke modeflitsen in de diverse modewinkels worden ook nog workshops, exposities en demonstraties gegeven en zijn er winkels die dat weekend leuke acties voeren.
Expositie Ut fotocollectief in 's Landshuis Expositie Esther Rol bij Gallerie Kirsten Noens Bij Max Korting alle ligerie en badkleding 1 euro Sjaaltjes knopen en makeupdemo bij Reiss vd Berghe Gratis ijsjes voor de kinderen bij de ondernemers van het Rondje rond de Kerk Voor de heren die zich dit weekend vervelen, open atelier / 3D printen bij Atelier de Bruijn en 50% korting op alle horloges Bij alle modezaken modeflitsen onder het genot van....... Buijsse geschenken geeft 10% korting op Swarovski sieraden
Op de catwalks zijn te zien:
Catwalk by Daniella's Reiss vd Berghe Terstal Puur Jola Jetty's Steba Nino HP lederwaren Meersschaert
Kom dus gezellig naar Hulst in het weekend van 25 en 26 maart.